Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 1 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 2 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 3 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 4 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 5 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 7 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 6 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 9 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 10
Maasdijk 14
6624 KN Heerewaarden
06-15871755

info@bernardus-woningtotaal.nl
www.bernardus-woningtotaal.nl

Interieurbouw

We kunnen u helpen bij het ontwerpen en op maat maken van:

  • Balies
  • Kasten
  • Keukens
  • Badkamermeubelen
  • Bedden- cq nachtkastjes
  • Bureaus
Keukenkastwand
Keukenkastwand
Als gevolg van een fikse lekkage had deze klant problemen in zijn keuken. Hierdoor een nieuwe keukenkastwand naar hun wensen aangepast. Tevens een glazen deur in railsysteem opgehangen.
Garderobekast
Garderobekast
Ingebouwde op maat gemaakte garderobekast, voorzien van ingebouwde, dimbare LED-verlichting.

Nieuws

Sinds maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe en veel grotere opslagruimte in Hedel. Wij kunnen daar veel meer materialen kwijt en een deel van de werkzaamheden vooraf al klaar maken. In Hedel kunnen wij u laten zien wat wij al gereed hebben staan en zorgen dat de montage op locatie zo spoedig mogelijk verloopt.

In de afgelopen tijd hebben wij weer diverse contacten kunnen leggen met leveranciers van prachtige producten. Om u te kunnen laten zien hoe iets er uit ziet, hebben wij de beschikking over verschillende stalenboeken en miniatuur producten.

U kunt dan op afspraak ook ideeën opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

LET OP: De Belastingdienst heeft besloten dat alle werkzaamheden die afgerond zijn na 1 juli 2015 met het hogere BTW tarief van 21% moeten worden gefactureerd!