Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 1 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 2 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 3 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 4 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 5 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 6 Schilderwerk oude woonboerderij, achteraf, foto 1 Schilderwerk oude woonboerderij, achteraf, foto 2 Schilderwerk oude woonboerderij, achteraf, foto 3 Ivecobus Bernardus Schilderwerk trap, foto 2
Maasdijk 14
6624 KN Heerewaarden
06-15871755

info@bernardus-woningtotaal.nl
www.bernardus-woningtotaal.nl

Schilderwerken, binnenshuis maar ook zeker buitenshuis

Het schilderwerk voor binnen en buiten, denk hierbij aan:

  • Deuren
  • Ramen
  • Dakkapellen
  • Tuinhuizen
  • Tuinschuttingen
  • Muren
  • Daken

Wij werken met de beste verven en vragen zeker bij intensieve schilderklussen vooraf advies aan Wyzonol of Sikkens, al naar gelang uw wensen. Zij komen kijken, maken een rapport op en na afloop van de werkzaamheden wordt nogmaals gecontroleerd of volgens de adviezen is gewerkt. Garantie voor meerdere jaren kan op die manier gerealiseerd worden.

Schilderwerken zijn altijd tijdrovend en niet iedereen vindt het leuk of heeft er de tijd voor om zelf de kwast ter hand te nemen.

Wij nemen u graag die zorg uit handen door het schilderwerk van u over te nemen. Of het nu om een kleine klus gaat of zelfs een veel groter project.

Wij werken met schuurmachines voorzien van stofafzuiging, hierdoor is zelfs binnenshuis veel minder stof. Het zal niet zo zijn dat er geen stof ontstaat bij het schuren, maar wordt op deze manier zeker geminimaliseerd.

Omdat wij een allround onderhoudsbedrijf zijn en meerdere dingen kunnen repareren ligt onze meerwaarde hierin dat beschadigingen etc direct meegenomen kunnen worden tijdens het schilderwerk. U hoeft dus niet apart nog een timmerman of een loodgieter in te schakelen indien dit werk noodzakelijk blijkt te zijn. Dit werk zal altijd in overleg met de klant worden besproken.

Schilderwerk nieuwbouwhuis
Schilderwerk nieuwbouwhuis
Ook een nieuwbouwhuis heeft op zijn tijd onderhoud nodig
Schilderwerk oude woonboerderij
Schilderwerk oude woonboerderij
Schilderwerk oude boerderij op basis van een projectadvies van de verfleverancier.
Schilderwerk ander woonhuis
Schilderwerk ander woonhuis
Schilderwerk ander woonhuis

Nieuws

Sinds maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe en veel grotere opslagruimte in Hedel. Wij kunnen daar veel meer materialen kwijt en een deel van de werkzaamheden vooraf al klaar maken. In Hedel kunnen wij u laten zien wat wij al gereed hebben staan en zorgen dat de montage op locatie zo spoedig mogelijk verloopt.

In de afgelopen tijd hebben wij weer diverse contacten kunnen leggen met leveranciers van prachtige producten. Om u te kunnen laten zien hoe iets er uit ziet, hebben wij de beschikking over verschillende stalenboeken en miniatuur producten.

U kunt dan op afspraak ook ideeën opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

LET OP: De Belastingdienst heeft besloten dat alle werkzaamheden die afgerond zijn na 1 juli 2015 met het hogere BTW tarief van 21% moeten worden gefactureerd!