Ivecobus Bernardus Montage Nesling zonnedoek, foto 3 Lambrisering aangebracht, foto 2 Glazen deur in railsysteem, foto 2
Maasdijk 14
6624 KN Heerewaarden
06-15871755

info@bernardus-woningtotaal.nl

Montage

Wij kunnen u helpen bij het monteren van diverse zaken:

  • Schilderij ophangsystemen, ook voor systeemplafonds
  • Het in elkaar zetten van meubelen
  • Ophangen van lampen en aansluiten electra
  • Het plaatsen van lambriseringen
Lambrisering aanbrengen
Lambrisering aanbrengen
Het aanbrengen van een lambrisering in huis
Vloeren, meubelen, shutters etc
Vloeren, meubelen, shutters etc
Het monteren van diverse materialen voor binnenshuis maar ook daarbuiten. Het leggen van houten vloeren, PVC vloeren en vloeren van het welbekende laminaat. Het ophangen van shutters, dit is zeer exclusieve raambekleding.

Nieuws

Sinds maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe en veel grotere opslagruimte in Hedel. Wij kunnen daar veel meer materialen kwijt en een deel van de werkzaamheden vooraf al klaar maken. In Hedel kunnen wij u laten zien wat wij al gereed hebben staan en zorgen dat de montage op locatie zo spoedig mogelijk verloopt.

In de afgelopen tijd hebben wij weer diverse contacten kunnen leggen met leveranciers van prachtige producten. Om u te kunnen laten zien hoe iets er uit ziet, hebben wij de beschikking over verschillende stalenboeken en miniatuur producten.

U kunt dan op afspraak ook ideeën opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

LET OP: De Belastingdienst heeft besloten dat alle werkzaamheden die afgerond zijn na 1 juli 2015 met het hogere BTW tarief van 21% moeten worden gefactureerd!