Ivecobus Bernardus
Maasdijk 14
6624 KN Heerewaarden
06-15871755

info@bernardus-woningtotaal.nl

Totaal onderhoud

Wat voor klus u ook heeft voor uw woonhuis of bedrijfspand, graag willen we u de mogelijkheden laten zien om uw wensen werkelijkheid te laten worden!

U kunt denken aan het installeren van een nieuw slot tot aan het vervangen van een kapotte tegel in het tegelwerk van bijvoorbeeld uw badkamer.

Voor bedrijven die graag het onderhoud willen uitbesteden aan derden, vragen wij u om contact met ons op te nemen. Er is van alles mogelijk: van het regelen van het onderhoud van uw bedrijfspand of privéwoning tot aan de schoonmaak.

Portugese binnenplaats
Portugese binnenplaats
Een binnenplaats geheel gerenoveerd
Onze bus
Onze bus
Onze bus en tegelijkertijd onze mobiele werkplaats

Nieuws

Sinds maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe en veel grotere opslagruimte in Hedel. Wij kunnen daar veel meer materialen kwijt en een deel van de werkzaamheden vooraf al klaar maken. In Hedel kunnen wij u laten zien wat wij al gereed hebben staan en zorgen dat de montage op locatie zo spoedig mogelijk verloopt.

In de afgelopen tijd hebben wij weer diverse contacten kunnen leggen met leveranciers van prachtige producten. Om u te kunnen laten zien hoe iets er uit ziet, hebben wij de beschikking over verschillende stalenboeken en miniatuur producten.

U kunt dan op afspraak ook ideeën opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

LET OP: De Belastingdienst heeft besloten dat alle werkzaamheden die afgerond zijn na 1 juli 2015 met het hogere BTW tarief van 21% moeten worden gefactureerd!