Ivecobus Bernardus, foto 2 Lambrisering aangebracht, foto 1 Portugese tegelvloer binnenplaats, foto 4 Schilderwerk nieuwbouwhuis, foto 1 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 10 Ingebouwde, op maat gemaakte, garderobekast, foto 9 Montage Nesling zonnedoek, foto 4 Schilderwerk oude woonboerderij, achteraf, foto 4 Schilderwerk oude woonboerderij, tijdens het schilderwerk, foto 6 Schilderwerk oude woonboerderij, achteraf, foto 2 Glazen deur in railsysteem, foto 2 Badkamer, nieuwe situatie, foto 4 Badkamer, nieuwe situatie, foto 2
Maasdijk 14
6624 KN Heerewaarden
06-15871755

info@bernardus-woningtotaal.nl

Welkom bij Bernardus Woningtotaal

Welkom! U bevindt zich op de website van Bernardus Woningtotaal. We zijn een jong bedrijf en willen ons niet vastleggen op werkzaamheden in een bepaalde richting. Door zelfstandig al jarenlang onze eigen (en ook voorgaande) woning te renoveren en te vernieuwen, kunnen we wel zeggen dat we hierin ook voor anderen een oplossing kunnen bieden voor de meest uiteenlopende woonproblemen. Wij willen u met behulp van deze website een indruk geven van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten. Die kunnen heel divers zijn.

Bent u een particulier dan kunnen wij u voor diverse werkzaamheden een passende oplossing bieden.

Bent u eigenaar van een bedrijf en zoekt u door uw drukke werkzaamheden iemand die het overzicht houdt voor wat betreft de onderhoudstaken van uw bedrijf? Wij kunnen u hierbij de helpende hand bieden. U kunt dit wellicht vergelijken met een soort huismeesterschap, maar dan in de ruimste zin van het woord. Van het regelen van onderhoud tot en met de schoonmaak.

Hoe dan ook: of het nu om schilderwerk gaat of het vervangen van een kapotte ruit, het leggen van een nieuwe vloer of het isoleren van een wand, het plaatsen van een nieuwe dakkapel of het schilderwerk van uw huis, het ophangen van een lamp tot het afkitten van de douchecabine. U kunt het zo gek niet bedenken of we kunnen u een passend voorstel doen.

Bent u geinteresseerd? Neem contact met ons op door het invullen van het contactformulier dat u elders op onze website kunt vinden of bel me voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Met vriendelijke groeten,

 

Benno Verver

Nieuws

Sinds maart van dit jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe en veel grotere opslagruimte in Hedel. Wij kunnen daar veel meer materialen kwijt en een deel van de werkzaamheden vooraf al klaar maken. In Hedel kunnen wij u laten zien wat wij al gereed hebben staan en zorgen dat de montage op locatie zo spoedig mogelijk verloopt.

In de afgelopen tijd hebben wij weer diverse contacten kunnen leggen met leveranciers van prachtige producten. Om u te kunnen laten zien hoe iets er uit ziet, hebben wij de beschikking over verschillende stalenboeken en miniatuur producten.

U kunt dan op afspraak ook ideeën opdoen en zien wat er allemaal nog meer mogelijk is.

LET OP: De Belastingdienst heeft besloten dat alle werkzaamheden die afgerond zijn na 1 juli 2015 met het hogere BTW tarief van 21% moeten worden gefactureerd!